dissabte, 10 de gener del 2015

Artículo Banca social y Valenciana

Artículo sobre la banca social y valenciana que necesitamos en el País Valenciano en el diario digital La Veu del País Valencià:
http://opinions.laveupv.com/opinio/blog/4804/necessitem-una-banca-social-i-valenciana

1 comentari:

  1. A Catalunya estem empenyent per tenir una Caixa Catalana Cooperativa de Crèdit tan aviat com sigui possible.

    Estem fent una crida a la ciutadania catalana que està també treballant per assolir aviat la nostra independència, per tal d'egigir quan arribi el moment, a la Generalitat de després de les eleccions del 27 de Setembre del 2015 perquè sigui concedida una llicència bancària, imprescindible per iniciar operacions.

    A Catalunya tenim una massa enorme d'estalvi a mans de ciutadans mobilitzats amb el procès cap a la independència. Aquesta ciutadania passarà a la Caixa Catalana Cooperativa de Crèdit una bona part dels seus estalvis el mateix dia que obri les portes.

    Per un altra costat, les necessitats que té Catalunya de financiació en projectes perfectament sostenibles, cap a autònoms, agricultors, ramaders, pescadors, comerciants, petits empresaris i emprenedors son ingents: La crisi econòmica, sumada a la miserable desaparició de tantes caixes d'estalvis que hi havia al territori, sumat tot plegat a la sequera en el crèdit ha portat a unes necessitats de financiació que trigarem anys en satisfer.

    Tot això sense esmentar la massa d'aturats que necessiten una empenta econòmica en forma de petit crèdit per enjegar una nova activitat i posar-se un altra cop a treballar.

    Demanem doncs adhesió a tothom al projecte www.caixacatalana.cat per tal de conformar una massa suficient de població que literalment, li obligui als futurs governants de Catalunya a concedir la llicència bancària i obrir una primera oficina durant l'any 2016

    www.CaixaCatalana.cat
    projecte@caixacatalana.cat
    Telfs: 902 362 066 / 651 686 500

    ResponElimina